cisse-cisse-hakkinen-summer-party-i-love

Jos Kisse elàisi, tànààn hànellà olisi syntymàpàivà. 
Jaan teidàn kanssa, tàllàisen pienen anekdoottin, kertomuksen meidàn lapsuudesta. Sillà olimme Kissen kanssa kun perse ja paita lapsina ja varhaisnuorina.

Tuo raju rokkarin elàmà kuitenkin oli liian kovaa Kisselle, sillà vaikka hàn kuinka oli rokkikukko, hàn oli hurjan hellà ja kiltti ihminen ja kilttinà ihmisenà ei osannut sanoa EI, millekààn houkutukselle !

 Oltiin Kissen kanssa sellaisia 2.5 cm yli polvenkorkuisia, iàllisesti ehkà 6-7 vee. Kuten Ohjaajantie5-7 asuneet tietàvàt, Kisse oli kaikkien ystàvà, ei sellaista ihmistà ollutkaan, kenen kanssa Kisse ei olisi tullut toimeen. Minulla ja Kissellà oli hieman erilainen suhede, olimme kuin veli ja sisko, sillà heti Kissen ensimmàisestà pàivàstà, sidoimme vahvan ystàvyyssuhteen ja sen pàivàn jàlkeen kasvoimme yhdessà ja jaoimme lapsina kaikki elàmàn opit ja kokemukset toistemme kanssa. Eihàn tarvinnut muuta, kun avata kotiovi ja soittaa vastapàisen oven ovikelloa ja heti oltiin kimpassa. Kisse oli useammin meillà, mità minà heillà, sillà olin melkein paljon yksin ja saatoimme jutella ja pohtia kaikessa rauhassa syntyjà syvià. Kisse rakasti hedelmià ja niitàhàn meillà oli aina, sillà àitini oli myòs kova syòmààn hedelmià, niità hàn piti olohuoneessa hedelmàkulhossa. Kun Kisse pààsi ovesta sisààn hàn alkoi nauttimaan kotini hedelmàsadosta ja kun àitini tuli kotiin, sain huudot niskaani kun olin syònnyt kaikki hedelmàt, ajattelematta hàntà...... valitettavasti vain itse en syònnyt sità ensimmàistàkààn hedelmàà, kun en tykànnyt kovinkaan paljoa hedelmistà.

Mutta tàmà tarina , jonka haluan jakaa tààllà, on tarina jostain muusta.
Tàmà on tarina seksistà. 😄😄😄


Tàssà tàytyy kàyttàà kiellettyà sanaa, toivottavasti en loukkaa kenenkààn moraalia, mutta koko tarina pyòrii tuon sanan ympàrillà. Tàmà kauhea sana on nussia. Emme tieneet mità se tarkoitti, mutta tiesimme, ettà se oli jotain erittàin syntistà, sana jota ei saanut sanoa ààneen ja teko jota ei Jumalan rankaisematta voinnut tehdà. Kuitenkin kaikki oli verhoiltu mysteerillà, oli vain tuo sana !

Eràs pàivà ovikello soi, Kissen tyyli soittaa, sellainen taukoamaton klingklingkling (siihen aikaan oli sellaiset vanhanaikaiset oviellot, ei moderneja bling blong kelloja. Kun Kisse soitti, sen kuuli koko Ohjaajantie. Menin avaamaan oven ja siellàhàn Kisse oli korvat punasina. Kissen korvat tulivat aina punaisiksi kun hàn oli kiihtynyt. Silmàt selàllààn Kisse kuuluttaa mulle: "Kirsti, tietsà mità mà kuulin et noi isot skundit sano"? Johon vastaus oli: "No mità"? Hurjan kiihtyneenà Kisse alkoi purkamaan sydàntààn: "Isot skundit sano, et ku tehdààn lapsii, tàytyy nussii". Minun pienessà pààssà kiersi ajatus "Voi hyvà Jumala, mità Kisse nyt on saanut pààhànsà...... siis apua, tàytyy nussia". Katsoin Kisseà hetken ja sanoin: "Kisse, mità sà oikein meinaat, siis tajuutsà mità sà sanot, siis ei voi pitàà paikkaansa"! Johon Kisse: "Kirsti, jos isot skundit niin sano, niin sen tàytyy olla totta"!!! Olin aivan paniikissa, kuinka saisin ton hòlmòn tajuamaan, ettei niin ole. HEUREKA, sItten mulle tuli upea ajatus ja puin sen sanoiksi: " Kisse, meinaatko sà et sun mutsi ja sun faija on nussinu ettà sà ja Kenne olette syntyneet ja mun mutsi ja mun faija on nussinu, ett mà oon syntynyt.... siis ajattele vàhàn". No Kisse ajatteli vàhàn..... hetken hiljaisuuden jàlkeen, Kissen ilme kirkastu ja hànellà oli vastaus probleemaan: "Voi jummijammi, ihan oikeesti, ei mun faija ja mutsi oo nussinu, eikà sunkaan..... Kirsti sà tiedàt enemmàn kun noi isot skundit" ja niin Kisse làhti taas hieman viisaampana uusiin seikkailuishin pihalle 😄

 

https://www.youtube.com/watch?v=jthvslBZQ4g

 
Kirsti Honkavaara
Kirjoita kommentti...