Voi kurjuus, en todella osaa liittàà musaa tànne, osaan laittaa Youtube osoitteen, mutta en osaa laittaa niin, ettà tulee itse kappale tàhàn nàkyviin, saan vain linkin ja se todella suututtaa syvàltà, mutta olen kai liian vanha oppimaan uutta. Kyllà mà Feissarissa osaan linkittàà, mutta tààllà en kertakaikkaan ymmàrrà, miten linkitetààn.
Nyt kuitenkin olisin halunnut linkittàà, sillà yksi kappale on tosi tàrkeà osa sità, mistà kerron. Toivon kuitenkin, ettà klikkaatte alla olevaa Youtube linkkià !

Tàmà on tarina Vittorio Arrigonista. En tuntenut hàntà henkilòkohtaisesti, mutta mediassa nàin hànestà juttuja silloin tàllòin, silloin kun hàn vielà eli. Nàinà pàivinà hàn olisi tàyttànyt 44 vuotta, mutta joku pààtti, ettà hànen pàivànsà piti pààttyà, nuorena, niin kovin nuorena. Noin kuukauden kuluttua on kulunut 8 vuotta hànen kuolemastaan

 

Tàllaista kirjoitin hànestà:

Vittorio Arrigoni oli italialainen, plestinalaisten vapauden puolesta puhuja ja aktivisti. Hànet tapettiin Gazassa 2011. Tarkempia tietoja, ketà kiinnostaa lòytyy:

https://en.wikipedia.org/wiki/Vittorio_Arrigoni

K
un hànen ruumiinsa tuotiin takaisin Italiaan, ruumisauro pysahtyi arkun kanssa hetkiksi toimistoni eteen, mistà valtion edustajat kàvivàt "tervehtimàssà" hàntà ja toivottamassa hànelle rauhaisaa lepoa.
 

Tàmàn levyn on tehnyt palestinalainen yhtye, kiitoksen osoitukseksi siità, mità Vittorio teki Palestinan hyvàksi ja ennenkaikkea hànen muistolleen !

Ainoa Vittorion pahe oli se, ettà hàn etsi vastauksia, ei halunnut niità valmiita, mità kaikille jaetaan mediassa.

"STAY HUMAN"

https://youtu.be/uq7J4TUpdng

 

Tàmà kirjoitus ei ole poliittinen kannanotto, vain kertomus erààn nuoren miehen elàmàstà, tai paremminkin kuolemasta ja kauniista levystà joka hànelle on kiitollisuudessa omistettu.